mammanibyn.blogg.se

Att få ihop vardagen med barn, man, hem, arbete och allt annat som hör vardagen till. Bland annat hur man kan köpa, laga och äta ekologisk, nyttig och närproducerad mat. Mitt i allt ska också träningen få plats och man ska bli fit inför sommaren, jag kanske inte hinner allt men jag gör så gott jag kan!

Egenpanerad rödspätta 😋

Publicerad 2015-10-13 22:11:01 i Allmänt,

Dagens middag idag blev panerad rödspätta med potatismos och remouladsås, barnsligt gott!

Indrigenser: 
Rödspättafileer 
Ägg
Mjöl
Ströbröd
Salt
Peppar

Såhär gör du:
Häll upp mjöl i en djup talrik, häll upp 2 knäckta ägg i en djup talrik och häll upp ströbröd i en djup talrik. Ställ skålarna i den ordningen och avsluta med en ren flat talrik. 
Doppa först rödspättan i mjölet, sen i ägget och sist i ströbröd, salta och peppra. 
Stek sen i rikligt med smör i en medelvarm stekpanna, stek så att båda sidorna får en gyllenbrun stekyta. 
Servera med nygjort hemmakokt potatismos och hemmagjord remouladsås 😋😍

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela